Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34157
Title: | Сучасні тенденції формування фірмового стилю закладів ресторанного господарства |
Other Titles: | Modern trends in the formation of the corporate style of restaurants |
Authors: | Стеценко, Олександр Постова, Валентина Stetsenko, Oleksandr Postova, Valentyna |
Keywords: | фірмовий стиль заклади ресторанного господарства імідж брендинг естетика компоненти фірмового стилю corporate style restaurant establishments image branding aesthetics corporate style components |
Issue Date: | 18-May-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Стеценко О. Сучасні тенденції формування фірмового стилю закладів ресторанного господарства / Олександр Стеценко, Валентина Постова // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 212–214. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34157 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Oleksandr Stetsenko.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.