Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34157
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСтеценко, Олександр-
dc.contributor.authorПостова, Валентина-
dc.contributor.authorStetsenko, Oleksandr-
dc.contributor.authorPostova, Valentyna-
dc.date.accessioned2023-06-26T07:47:43Z-
dc.date.available2023-06-26T07:47:43Z-
dc.date.issued2023-05-18-
dc.identifier.citationСтеценко О. Сучасні тенденції формування фірмового стилю закладів ресторанного господарства / Олександр Стеценко, Валентина Постова // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 212–214.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34157-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectфірмовий стильuk_UA
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectіміджuk_UA
dc.subjectбрендингuk_UA
dc.subjectестетикаuk_UA
dc.subjectкомпоненти фірмового стилюuk_UA
dc.subjectcorporate styleuk_UA
dc.subjectrestaurant establishmentsuk_UA
dc.subjectimageuk_UA
dc.subjectbrandinguk_UA
dc.subjectaestheticsuk_UA
dc.subjectcorporate style componentsuk_UA
dc.titleСучасні тенденції формування фірмового стилю закладів ресторанного господарстваuk_UA
dc.title.alternativeModern trends in the formation of the corporate style of restaurantsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Oleksandr Stetsenko.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.