Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34148
Title: | Розвиток ресторанної галузі в період пандемії коронавірусу та війни |
Other Titles: | Development of the restaurant industry during the coronavirus pandemic and war |
Authors: | Кунарська, Діана Кукліна, Тетяна Kunarska, Diana Kuklina, Tetiana |
Keywords: | ресторанна галузь непоборна сила бізнес безпека розвиток restaurant industry irresistible force business security development |
Issue Date: | 18-May-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Кунарська Д. Розвиток ресторанної галузі в період пандемії коронавірусу та війни / Діана Кунарська, Тетяна Кукліна // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 240–242. |
Abstract: | Мета. Дослідити розвиток ресторанного бізнесу в Україні через дії непоборної сили в останні 2 роки. Goal. To investigate the development of the restaurant business in Ukraine due to acts of force majeure in the last 2 years. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34148 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Diana Kunarska, Tetiana Kuklina.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.