Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34148
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКунарська, Діана-
dc.contributor.authorКукліна, Тетяна-
dc.contributor.authorKunarska, Diana-
dc.contributor.authorKuklina, Tetiana-
dc.date.accessioned2023-06-23T11:23:34Z-
dc.date.available2023-06-23T11:23:34Z-
dc.date.issued2023-05-18-
dc.identifier.citationКунарська Д. Розвиток ресторанної галузі в період пандемії коронавірусу та війни / Діана Кунарська, Тетяна Кукліна // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 240–242.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34148-
dc.description.abstractМета. Дослідити розвиток ресторанного бізнесу в Україні через дії непоборної сили в останні 2 роки. Goal. To investigate the development of the restaurant business in Ukraine due to acts of force majeure in the last 2 years.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectресторанна галузьuk_UA
dc.subjectнепоборна силаuk_UA
dc.subjectбізнесuk_UA
dc.subjectбезпекаuk_UA
dc.subjectрозвитокuk_UA
dc.subjectrestaurant industryuk_UA
dc.subjectirresistible forceuk_UA
dc.subjectbusinessuk_UA
dc.subjectsecurityuk_UA
dc.subjectdevelopmentuk_UA
dc.titleРозвиток ресторанної галузі в період пандемії коронавірусу та війниuk_UA
dc.title.alternativeDevelopment of the restaurant industry during the coronavirus pandemic and waruk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Diana Kunarska, Tetiana Kuklina.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.