Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34138
Title: | Використання водорості норі в технології варених ковбасних виробів |
Other Titles: | The use of nori seaweed in technology cooked sausage products |
Authors: | Голобородова, Юлія Большакова, Вікторія Holoborodova, Yuliia Bolshakova, Viktoriia |
Keywords: | технології м'ясна промисловість водорості норі варені ковбасні вироби technologies seaweed nori meat industry cooked sausage products |
Issue Date: | 18-May-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Голобородова Ю. Використання водорості норі в технології варених ковбасних виробів / Юлія Голобородова, Вікторія Большакова // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 269–271. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34138 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Yuliia Holoborodova, Viktoriia Bolshakova.pdf | 1.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.