Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34138
Title: Використання водорості норі в технології варених ковбасних виробів
Other Titles: The use of nori seaweed in technology cooked sausage products
Authors: Голобородова, Юлія
Большакова, Вікторія
Holoborodova, Yuliia
Bolshakova, Viktoriia
Keywords: технології
м'ясна промисловість
водорості норі
варені ковбасні вироби
technologies
seaweed nori
meat industry
cooked sausage products
Issue Date: 18-May-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Голобородова Ю. Використання водорості норі в технології варених ковбасних виробів / Юлія Голобородова, Вікторія Большакова // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 269–271.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34138
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yuliia Holoborodova, Viktoriia Bolshakova.pdf1.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.