Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34138
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Голобородова, Юлія | - |
dc.contributor.author | Большакова, Вікторія | - |
dc.contributor.author | Holoborodova, Yuliia | - |
dc.contributor.author | Bolshakova, Viktoriia | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-23T09:18:51Z | - |
dc.date.available | 2023-06-23T09:18:51Z | - |
dc.date.issued | 2023-05-18 | - |
dc.identifier.citation | Голобородова Ю. Використання водорості норі в технології варених ковбасних виробів / Юлія Голобородова, Вікторія Большакова // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 269–271. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34138 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | технології | uk_UA |
dc.subject | м'ясна промисловість | uk_UA |
dc.subject | водорості норі | uk_UA |
dc.subject | варені ковбасні вироби | uk_UA |
dc.subject | technologies | uk_UA |
dc.subject | seaweed nori | uk_UA |
dc.subject | meat industry | uk_UA |
dc.subject | cooked sausage products | uk_UA |
dc.title | Використання водорості норі в технології варених ковбасних виробів | uk_UA |
dc.title.alternative | The use of nori seaweed in technology cooked sausage products | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Yuliia Holoborodova, Viktoriia Bolshakova.pdf | 1.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.