Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34138
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГолобородова, Юлія-
dc.contributor.authorБольшакова, Вікторія-
dc.contributor.authorHoloborodova, Yuliia-
dc.contributor.authorBolshakova, Viktoriia-
dc.date.accessioned2023-06-23T09:18:51Z-
dc.date.available2023-06-23T09:18:51Z-
dc.date.issued2023-05-18-
dc.identifier.citationГолобородова Ю. Використання водорості норі в технології варених ковбасних виробів / Юлія Голобородова, Вікторія Большакова // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 269–271.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34138-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectтехнологіїuk_UA
dc.subjectм'ясна промисловістьuk_UA
dc.subjectводорості норіuk_UA
dc.subjectварені ковбасні виробиuk_UA
dc.subjecttechnologiesuk_UA
dc.subjectseaweed noriuk_UA
dc.subjectmeat industryuk_UA
dc.subjectcooked sausage productsuk_UA
dc.titleВикористання водорості норі в технології варених ковбасних виробівuk_UA
dc.title.alternativeThe use of nori seaweed in technology cooked sausage productsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yuliia Holoborodova, Viktoriia Bolshakova.pdf1.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.