Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34136
Title: | Вплив порошків із ягід бузини на органолептичні властивості макароних виробів |
Other Titles: | The effect of elderberry powders on the organoleptic properties of pasta |
Authors: | Демидова, Євгенія Самілик, Марина Demydova, Yevheniia Samilyk, Maryna |
Keywords: | макаронні вироби крафтове виробництво органолептична оцінка Sambucus nigra похідні переробки ягід pasta craft production organoleptic assessment Sambucus nigra derivatives of berry processing |
Issue Date: | 18-May-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Демидова Є. Вплив порошків із ягід бузини на органолептичні властивості макароних виробів / Євгенія Демидова, Марина Самілик // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 275–277. |
Abstract: | Метою роботи є дослідження органолептичних показників якості крафтових макаронних виробів із додаванням порошків дикорослих ягід Sambucus nigra. Метою роботи є дослідження органолептичних показників якості крафтових макаронних виробів із додаванням порошків дикорослих ягід Sambucus nigra. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34136 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Yevheniia Demydova, Maryna Samilyk.pdf | 1.54 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.