Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34136
Title: Вплив порошків із ягід бузини на органолептичні властивості макароних виробів
Other Titles: The effect of elderberry powders on the organoleptic properties of pasta
Authors: Демидова, Євгенія
Самілик, Марина
Demydova, Yevheniia
Samilyk, Maryna
Keywords: макаронні вироби
крафтове виробництво
органолептична оцінка
Sambucus nigra
похідні переробки ягід
pasta
craft production
organoleptic assessment
Sambucus nigra
derivatives of berry processing
Issue Date: 18-May-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Демидова Є. Вплив порошків із ягід бузини на органолептичні властивості макароних виробів / Євгенія Демидова, Марина Самілик // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 275–277.
Abstract: Метою роботи є дослідження органолептичних показників якості крафтових макаронних виробів із додаванням порошків дикорослих ягід Sambucus nigra. Метою роботи є дослідження органолептичних показників якості крафтових макаронних виробів із додаванням порошків дикорослих ягід Sambucus nigra.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34136
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yevheniia Demydova, Maryna Samilyk.pdf1.54 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.