Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34136
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДемидова, Євгенія-
dc.contributor.authorСамілик, Марина-
dc.contributor.authorDemydova, Yevheniia-
dc.contributor.authorSamilyk, Maryna-
dc.date.accessioned2023-06-23T09:03:54Z-
dc.date.available2023-06-23T09:03:54Z-
dc.date.issued2023-05-18-
dc.identifier.citationДемидова Є. Вплив порошків із ягід бузини на органолептичні властивості макароних виробів / Євгенія Демидова, Марина Самілик // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 275–277.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34136-
dc.description.abstractМетою роботи є дослідження органолептичних показників якості крафтових макаронних виробів із додаванням порошків дикорослих ягід Sambucus nigra. Метою роботи є дослідження органолептичних показників якості крафтових макаронних виробів із додаванням порошків дикорослих ягід Sambucus nigra.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectмакаронні виробиuk_UA
dc.subjectкрафтове виробництвоuk_UA
dc.subjectорганолептична оцінкаuk_UA
dc.subjectSambucus nigrauk_UA
dc.subjectпохідні переробки ягідuk_UA
dc.subjectpastauk_UA
dc.subjectcraft productionuk_UA
dc.subjectorganoleptic assessmentuk_UA
dc.subjectSambucus nigrauk_UA
dc.subjectderivatives of berry processinguk_UA
dc.titleВплив порошків із ягід бузини на органолептичні властивості макароних виробівuk_UA
dc.title.alternativeThe effect of elderberry powders on the organoleptic properties of pastauk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yevheniia Demydova, Maryna Samilyk.pdf1.54 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.