Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34136
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Демидова, Євгенія | - |
dc.contributor.author | Самілик, Марина | - |
dc.contributor.author | Demydova, Yevheniia | - |
dc.contributor.author | Samilyk, Maryna | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-23T09:03:54Z | - |
dc.date.available | 2023-06-23T09:03:54Z | - |
dc.date.issued | 2023-05-18 | - |
dc.identifier.citation | Демидова Є. Вплив порошків із ягід бузини на органолептичні властивості макароних виробів / Євгенія Демидова, Марина Самілик // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 275–277. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34136 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є дослідження органолептичних показників якості крафтових макаронних виробів із додаванням порошків дикорослих ягід Sambucus nigra. Метою роботи є дослідження органолептичних показників якості крафтових макаронних виробів із додаванням порошків дикорослих ягід Sambucus nigra. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | макаронні вироби | uk_UA |
dc.subject | крафтове виробництво | uk_UA |
dc.subject | органолептична оцінка | uk_UA |
dc.subject | Sambucus nigra | uk_UA |
dc.subject | похідні переробки ягід | uk_UA |
dc.subject | pasta | uk_UA |
dc.subject | craft production | uk_UA |
dc.subject | organoleptic assessment | uk_UA |
dc.subject | Sambucus nigra | uk_UA |
dc.subject | derivatives of berry processing | uk_UA |
dc.title | Вплив порошків із ягід бузини на органолептичні властивості макароних виробів | uk_UA |
dc.title.alternative | The effect of elderberry powders on the organoleptic properties of pasta | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Yevheniia Demydova, Maryna Samilyk.pdf | 1.54 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.