Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34117
Title: Приготування у вакуумі: технологічні аспекти
Authors: Опанасенко, Антоніна
Бровенко, Тетяна
Opanasenko, Antonina
Brovenko, Tetiana
Keywords: ресторан
технології
sous vide
restaurant
technology
sous vide
Issue Date: 18-May-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Опанасенко А. Приготування у вакуумі: технологічні аспекти / Антоніна Опанасенко, Тетяна Бровенко // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 312–313.
Abstract: Мета, яку переслідують кулінари, застосовуючи метод Sous vide – максимально зберегти в стравах соковитість, смак і корисні якості. У вакуумі готовність продукту залишається рівномірним протягом усього процесу готування. The goal pursued by cooks using the Sous vide method is to preserve juiciness, taste and useful qualities in dishes as much as possible. In a vacuum, the readiness of the product remains uniform throughout the entire cooking process.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34117
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Antonina Opanasenko.pdf1.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.