Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34083
Title: Удосконалення цінової політики в закладах ресторанного бізнесу
Other Titles: Improvement of price policy in restaurant business establishments
Authors: Сажок, Владислав
Рябенька, Марина
Sazhok, Vladyslav
Riabenka, Maryna
Keywords: ціна
цінова політика
ціноутворення
ресторанний бізнес
метод ціноутворення
модель ціноутворення
price
pricing policy
pricing method
pricing model
pricing
restaurant business
Issue Date: 18-May-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Сажок В. Удосконалення цінової політики в закладах ресторанного бізнесу / Владислав Сажок, Марина Рябенька // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 415–417.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34083
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vladyslav Sazhok, Maryna Riabenka.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.