Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34083
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСажок, Владислав-
dc.contributor.authorРябенька, Марина-
dc.contributor.authorSazhok, Vladyslav-
dc.contributor.authorRiabenka, Maryna-
dc.date.accessioned2023-06-20T09:56:45Z-
dc.date.available2023-06-20T09:56:45Z-
dc.date.issued2023-05-18-
dc.identifier.citationСажок В. Удосконалення цінової політики в закладах ресторанного бізнесу / Владислав Сажок, Марина Рябенька // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 415–417.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34083-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectцінаuk_UA
dc.subjectцінова політикаuk_UA
dc.subjectціноутворенняuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectметод ціноутворенняuk_UA
dc.subjectмодель ціноутворенняuk_UA
dc.subjectpriceuk_UA
dc.subjectpricing policyuk_UA
dc.subjectpricing methoduk_UA
dc.subjectpricing modeluk_UA
dc.subjectpricinguk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.titleУдосконалення цінової політики в закладах ресторанного бізнесуuk_UA
dc.title.alternativeImprovement of price policy in restaurant business establishmentsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vladyslav Sazhok, Maryna Riabenka.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.