Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33370
Title: | Аналіз культури обслуговування в закладах ресторанного господарства |
Other Titles: | Analysis of service culture in restaurants |
Authors: | Кочерга, Марія Сильчук, Тетяна Kocherha, Mariia Sylchuk, Tetiana |
Keywords: | культура обслуговування сервісна діяльність заклади ресторанного господарства поведінка персоналу service culture service activity staff conduct restaurant establishments |
Issue Date: | 6-Oct-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Кочерга М. Аналіз культури обслуговування в закладах ресторанного господарства / Марія Кочерга, Тетяна Сильчук // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 341-343. |
Abstract: | Метою роботи було дослідження культури обслуговування відвід- увачів у закладах ресторанного господарства на прикладі ресторану мережі ресторанів «Євразія».The purpose of the work was to study the culture of customer service employees in the restaurant industry using the example of a restaurant chain of restaurants "Eurasia". |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/33370 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Марія Кочерга.pdf | 168.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.