Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33312
Title: | "Котлета по-київськи" підвищення харчової цінності через призму гастротуризму в Україні |
Other Titles: | "Котлета по-київськи" підвищення харчової цінності через призму гастротуризму в Україні |
Authors: | Силка, Ірина Польовик, Володимир Приколота, Сніжана Sylka, Iryna Polovyk, Volodymyr Prykolota, Snizhana |
Keywords: | національні страви зародки пшениці біологічні речовини national dishes wheat germ biological substances |
Issue Date: | 6-Oct-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Силка І. "Котлета по-київськи" підвищення харчової цінності через призму гастротуризму в Україні / Ірина Силка, Володимир Польовик, Сніжана Приколота // Сучасні інновації у нутриціології / Наталія Петришин, Мар’яна Назар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 204-206. |
Abstract: | Мета. Беззаперечно серед найпопулярніших страв традиційної української кухні є «Котлета по-київськи». Незважаючи на промови- сту назву страви, на її авторство претендують й інші країни. І хоча навколо цієї страви точиться немало суперечок щодо приналеж- ності до української кухні, її люблять і споживають по всьому світу як «Chicken Kyiv».Goal. Undoubtedly among the most popular traditional dishes Ukrainian cuisine has "Kiev-style cutlets". Despite the speeches th name of the dish, its authorship is also claimed by other countries. And although there is a lot of controversy surrounding this dish regarding the ties to Ukrainian cuisine, it is loved and consumed all over the world as "Chicken Kyiv". |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/33312 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.