Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33312
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСилка, Ірина-
dc.contributor.authorПольовик, Володимир-
dc.contributor.authorПриколота, Сніжана-
dc.contributor.authorSylka, Iryna-
dc.contributor.authorPolovyk, Volodymyr-
dc.contributor.authorPrykolota, Snizhana-
dc.date.accessioned2022-12-28T12:35:51Z-
dc.date.available2022-12-28T12:35:51Z-
dc.date.issued2022-10-06-
dc.identifier.citationСилка І. "Котлета по-київськи" підвищення харчової цінності через призму гастротуризму в Україні / Ірина Силка, Володимир Польовик, Сніжана Приколота // Сучасні інновації у нутриціології / Наталія Петришин, Мар’яна Назар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 204-206.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/33312-
dc.description.abstractМета. Беззаперечно серед найпопулярніших страв традиційної української кухні є «Котлета по-київськи». Незважаючи на промови- сту назву страви, на її авторство претендують й інші країни. І хоча навколо цієї страви точиться немало суперечок щодо приналеж- ності до української кухні, її люблять і споживають по всьому світу як «Chicken Kyiv».Goal. Undoubtedly among the most popular traditional dishes Ukrainian cuisine has "Kiev-style cutlets". Despite the speeches th name of the dish, its authorship is also claimed by other countries. And although there is a lot of controversy surrounding this dish regarding the ties to Ukrainian cuisine, it is loved and consumed all over the world as "Chicken Kyiv".uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectнаціональні стравиuk_UA
dc.subjectзародки пшениціuk_UA
dc.subjectбіологічні речовиниuk_UA
dc.subjectnational dishesuk_UA
dc.subjectwheat germuk_UA
dc.subjectbiological substancesuk_UA
dc.title"Котлета по-київськи" підвищення харчової цінності через призму гастротуризму в Україніuk_UA
dc.title.alternative"Котлета по-київськи" підвищення харчової цінності через призму гастротуризму в Україніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
силка.pdf105.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.