Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33312
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Силка, Ірина | - |
dc.contributor.author | Польовик, Володимир | - |
dc.contributor.author | Приколота, Сніжана | - |
dc.contributor.author | Sylka, Iryna | - |
dc.contributor.author | Polovyk, Volodymyr | - |
dc.contributor.author | Prykolota, Snizhana | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-28T12:35:51Z | - |
dc.date.available | 2022-12-28T12:35:51Z | - |
dc.date.issued | 2022-10-06 | - |
dc.identifier.citation | Силка І. "Котлета по-київськи" підвищення харчової цінності через призму гастротуризму в Україні / Ірина Силка, Володимир Польовик, Сніжана Приколота // Сучасні інновації у нутриціології / Наталія Петришин, Мар’яна Назар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 204-206. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/33312 | - |
dc.description.abstract | Мета. Беззаперечно серед найпопулярніших страв традиційної української кухні є «Котлета по-київськи». Незважаючи на промови- сту назву страви, на її авторство претендують й інші країни. І хоча навколо цієї страви точиться немало суперечок щодо приналеж- ності до української кухні, її люблять і споживають по всьому світу як «Chicken Kyiv».Goal. Undoubtedly among the most popular traditional dishes Ukrainian cuisine has "Kiev-style cutlets". Despite the speeches th name of the dish, its authorship is also claimed by other countries. And although there is a lot of controversy surrounding this dish regarding the ties to Ukrainian cuisine, it is loved and consumed all over the world as "Chicken Kyiv". | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | національні страви | uk_UA |
dc.subject | зародки пшениці | uk_UA |
dc.subject | біологічні речовини | uk_UA |
dc.subject | national dishes | uk_UA |
dc.subject | wheat germ | uk_UA |
dc.subject | biological substances | uk_UA |
dc.title | "Котлета по-київськи" підвищення харчової цінності через призму гастротуризму в Україні | uk_UA |
dc.title.alternative | "Котлета по-київськи" підвищення харчової цінності через призму гастротуризму в Україні | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.