Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33312
Title: "Котлета по-київськи" підвищення харчової цінності через призму гастротуризму в Україні
Other Titles: "Котлета по-київськи" підвищення харчової цінності через призму гастротуризму в Україні
Authors: Силка, Ірина
Польовик, Володимир
Приколота, Сніжана
Sylka, Iryna
Polovyk, Volodymyr
Prykolota, Snizhana
Keywords: національні страви
зародки пшениці
біологічні речовини
national dishes
wheat germ
biological substances
Issue Date: 6-Oct-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Силка І. "Котлета по-київськи" підвищення харчової цінності через призму гастротуризму в Україні / Ірина Силка, Володимир Польовик, Сніжана Приколота // Сучасні інновації у нутриціології / Наталія Петришин, Мар’яна Назар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 204-206.
Abstract: Мета. Беззаперечно серед найпопулярніших страв традиційної української кухні є «Котлета по-київськи». Незважаючи на промови- сту назву страви, на її авторство претендують й інші країни. І хоча навколо цієї страви точиться немало суперечок щодо приналеж- ності до української кухні, її люблять і споживають по всьому світу як «Chicken Kyiv».Goal. Undoubtedly among the most popular traditional dishes Ukrainian cuisine has "Kiev-style cutlets". Despite the speeches th name of the dish, its authorship is also claimed by other countries. And although there is a lot of controversy surrounding this dish regarding the ties to Ukrainian cuisine, it is loved and consumed all over the world as "Chicken Kyiv".
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/33312
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
силка.pdf105.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.