Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33311
Title: | Технологічні особливості приготування фруктових салатів для профілактики депресивних станів |
Other Titles: | Technological features of preparing fruit salads for the prevention of depressive states |
Authors: | Семко, Тетяна Іваніщева, Ольга Semko, Tetiana Ivanishcheva, Olha |
Keywords: | фруктові салати невротичні стани технологія харчова цінність fruit salads neurotic states technology harvalue |
Issue Date: | 6-Oct-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Семко Т. Технологічні особливості приготування фруктових салатів для профілактики депресивних станів / Тетяна Семко, Ольга Іваніщева // Сучасні інновації у нутриціології / Наталія Петришин, Мар’яна Назар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 200-203. |
Abstract: | Метою дослідження є розроблення рецептур фруктових салатів для профілактики невротичних станів та депресій, визначення тех- нологічних особливостей їх приготування та якості.The purpose of the study is to develop recipes for fruit salads for the prevention of neurotic states and depressions, determination of technical nological features of their preparation and quality. |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/33311 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.