Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33311
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСемко, Тетяна-
dc.contributor.authorІваніщева, Ольга-
dc.contributor.authorSemko, Tetiana-
dc.contributor.authorIvanishcheva, Olha-
dc.date.accessioned2022-12-28T11:35:05Z-
dc.date.available2022-12-28T11:35:05Z-
dc.date.issued2022-10-06-
dc.identifier.citationСемко Т. Технологічні особливості приготування фруктових салатів для профілактики депресивних станів / Тетяна Семко, Ольга Іваніщева // Сучасні інновації у нутриціології / Наталія Петришин, Мар’яна Назар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 200-203.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/33311-
dc.description.abstractМетою дослідження є розроблення рецептур фруктових салатів для профілактики невротичних станів та депресій, визначення тех- нологічних особливостей їх приготування та якості.The purpose of the study is to develop recipes for fruit salads for the prevention of neurotic states and depressions, determination of technical nological features of their preparation and quality.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectфруктові салатиuk_UA
dc.subjectневротичні станиuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectхарчова цінністьuk_UA
dc.subjectfruit saladsuk_UA
dc.subjectneurotic statesuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectharvalueuk_UA
dc.titleТехнологічні особливості приготування фруктових салатів для профілактики депресивних станівuk_UA
dc.title.alternativeTechnological features of preparing fruit salads for the prevention of depressive statesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Семко.pdf220.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.