Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33310
Title: | Дієтичний хліб за інноваційною технологією |
Other Titles: | Diet bread based on innovative technology |
Authors: | Салавеліс, Ала Павловський, Сергій Колесніченко, Світлана Salavelis, Ala Pavlovskyi, Serhii Kolesnichenko, Svitlana |
Keywords: | інновація хліб гарбузовий порошок ріпаковий шрот innovation bread pumpkin powder rapeseed meal |
Issue Date: | 6-Oct-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Салавеліс А. Дієтичний хліб за інноваційною технологією / Ала Салавеліс, Сергій Павловський, Світлана Колесніченко // Сучасні інновації у нутриціології / Наталія Петришин, Мар’яна Назар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 197-199. |
Abstract: | Мета. Хлібобулочні вироби є одним із найважливіших продуктів харчування, яке споживають щодня та повсюдно всі групи населення. Це чудове джерело білка, вітамінів, харчових волокон та мінеральних речовин, але під час технологічного оброблення відбувається значна втрата багатьох із них.Goal. Bakery products are one of the most important products food that is consumed daily and everywhere by all population groups. It is an excellent source of protein, vitamins, dietary fiber and minerals substances, but during technological processing there is a significant the loss of many of them. |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/33310 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
салавеліс.pdf | 101.1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.