Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33310
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСалавеліс, Ала-
dc.contributor.authorПавловський, Сергій-
dc.contributor.authorКолесніченко, Світлана-
dc.contributor.authorSalavelis, Ala-
dc.contributor.authorPavlovskyi, Serhii-
dc.contributor.authorKolesnichenko, Svitlana-
dc.date.accessioned2022-12-28T11:18:51Z-
dc.date.available2022-12-28T11:18:51Z-
dc.date.issued2022-10-06-
dc.identifier.citationСалавеліс А. Дієтичний хліб за інноваційною технологією / Ала Салавеліс, Сергій Павловський, Світлана Колесніченко // Сучасні інновації у нутриціології / Наталія Петришин, Мар’яна Назар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 197-199.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/33310-
dc.description.abstractМета. Хлібобулочні вироби є одним із найважливіших продуктів харчування, яке споживають щодня та повсюдно всі групи населення. Це чудове джерело білка, вітамінів, харчових волокон та мінеральних речовин, але під час технологічного оброблення відбувається значна втрата багатьох із них.Goal. Bakery products are one of the most important products food that is consumed daily and everywhere by all population groups. It is an excellent source of protein, vitamins, dietary fiber and minerals substances, but during technological processing there is a significant the loss of many of them.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectінноваціяuk_UA
dc.subjectхлібuk_UA
dc.subjectгарбузовий порошокuk_UA
dc.subjectріпаковий шротuk_UA
dc.subjectinnovationuk_UA
dc.subjectbreaduk_UA
dc.subjectpumpkin powderuk_UA
dc.subjectrapeseed mealuk_UA
dc.titleДієтичний хліб за інноваційною технологієюuk_UA
dc.title.alternativeDiet bread based on innovative technologyuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
салавеліс.pdf101.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.