Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33301
Title: | Нові підходи у створені молочних продуктів нового покоління |
Other Titles: | New approaches in the creation of dairy products of a new generation |
Authors: | Крижак, Лілія Kryzhak, Liliia |
Keywords: | метабіотики функціональні харчові продукти мікробні консорціоми мікробіоти metabiotics mimicrobial consortia functional food products microbiota |
Issue Date: | 6-Oct-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Крижак Л. Нові підходи у створені молочних продуктів нового покоління / Лілія Крижак // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 175-177. |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/33301 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
крижак.pdf | 102.01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.