Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33291
Title: | Розширення асортименту м'ясних страв за рахунок верблюжини |
Other Titles: | Expansion of the range of meat dishes due to camel meat |
Authors: | Грицкевич, Анастасія Мамченко, Людмила Hrytskevych, Anastasiia Mamchenko, Liudmyla |
Keywords: | верблюжина макроелементи мікроелементи незамінні амінокислоти camellia macroelements irreplaceable amino acids microelements |
Issue Date: | 6-Oct-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Грицкевич А. Розширення асортименту м'ясних страв за рахунок верблюжини / Анастасія Грицкевич, Людмила Мамченко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 153-155. |
Abstract: | Мета дослідження – аналіз та обґрунтування шляхів розширення асортименту м’ясних страв у закладах ресторанного господарства України з використанням м’яса верблюдів. The purpose of the research is to analyze and substantiate the ways of expansion assortment of meat dishes in restaurants of Ukraine using camel meat. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33291 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
грицкевич.pdf | 98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.