Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33289
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМайкова, Світлана-
dc.contributor.authorВівчарук, Ольга-
dc.contributor.authorMaikova, Svitlana-
dc.contributor.authorVivcharuk, Olha-
dc.date.accessioned2022-12-27T09:09:07Z-
dc.date.available2022-12-27T09:09:07Z-
dc.date.issued2022-10-06-
dc.identifier.citationМайкова С. Удосконалення напівфабрикатів з гідробіонтів нетрадиційною сировиною / Світлана Майкова, Ольга Вівчарук // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 147-149.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33289-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectнапівфабрикатиuk_UA
dc.subjectгідробіонітиuk_UA
dc.subjectнетрадиційна сировинаuk_UA
dc.subjectsemi-finished productsuk_UA
dc.subjecthydrobionitesuk_UA
dc.subjectnon-traditional the plainuk_UA
dc.titleУдосконалення напівфабрикатів з гідробіонтів нетрадиційною сировиноюuk_UA
dc.title.alternativeImprovement of semi-finished products from hydrobionts with non-traditional raw materialsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
майкова.pdf108.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.