Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33286
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБілодід, Андріана-
dc.contributor.authorСабат, Станіслав-
dc.contributor.authorІжевська, Орися-
dc.contributor.authorBilodid, Andriana-
dc.contributor.authorSabat, Stanislav-
dc.contributor.authorIzhevska, Orysia-
dc.date.accessioned2022-12-27T08:44:41Z-
dc.date.available2022-12-27T08:44:41Z-
dc.date.issued2022-10-06-
dc.identifier.citationБілодід А. Кіноа – цінна крупа в харчуванні спортсменів / Андріана Білодід, Станіслав Сабат, Орися Іжевська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 141-143.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33286-
dc.description.abstractМетою роботи було дослідити вплив борошноподібної кіноа на властивості булочних виробів.The aim of the work was to investigate the effect of floury quinoa on the properties of bakery products.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectхарчові волокнаuk_UA
dc.subjectглікемічний індексuk_UA
dc.subjectпектинuk_UA
dc.subjectdietary fibersuk_UA
dc.subjectglycemic indexuk_UA
dc.subjectpectinuk_UA
dc.titleКіноа – цінна крупа в харчуванні спортсменівuk_UA
dc.title.alternativeQuinoa is a valuable grain in the diet of athletesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
білодід.pdf99.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.