Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33276
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПетришин, Наталія-
dc.contributor.authorPetryshyn, Nataliia-
dc.date.accessioned2022-12-27T07:31:37Z-
dc.date.available2022-12-27T07:31:37Z-
dc.date.issued2022-10-06-
dc.identifier.citationПетришин Н. Основні тенденції впровадження крафтових технологій у закладах ресторанного господарства / Наталія Петришин // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 115-116.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33276-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;-
dc.subjectкрафтові технологіїuk_UA
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectcraft technologiesuk_UA
dc.subjectrestaurantsuk_UA
dc.titleОсновні тенденції впровадження крафтових технологій у закладах ресторанного господарстваuk_UA
dc.title.alternativeThe main trends in the introduction of craft technologies in restaurantsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
петришин.pdf92.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.