Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33263
Title: | Упровадження електронного меню в закладах ресторанного господарства як чинник забезпечення корпоративної соціальної відповідальності |
Other Titles: | Introduction of electronic menu in restaurants as a factor in ensuring corporate social responsibility |
Authors: | Мамченко, Людмила Свідло, Карина Mamchenko, Liudmyla Svidlo, Karyna |
Keywords: | електронне меню стратегія корпоративної соціальної відповідальності corporate social responsibility strategy. electronic menu |
Issue Date: | 6-Oct-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Мамченко Л. Упровадження електронного меню в закладах ресторанного господарства як чинник забезпечення корпоративної соціальної відповідальності / Людмила Мамченко, Карина Свідло // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 72-78. |
Abstract: | Мета – довести значущість використання е-меню для реалізації стратегії корпоративної соціальної відповідальності (КСВ). Мета – довести значущість використання е-меню для реалізації стратегії корпоративної соціальної відповідальності (КСВ). |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/33263 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
мамченко.pdf | 4.67 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.