Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33263
Title: Упровадження електронного меню в закладах ресторанного господарства як чинник забезпечення корпоративної соціальної відповідальності
Other Titles: Introduction of electronic menu in restaurants as a factor in ensuring corporate social responsibility
Authors: Мамченко, Людмила
Свідло, Карина
Mamchenko, Liudmyla
Svidlo, Karyna
Keywords: електронне меню
стратегія корпоративної соціальної відповідальності
corporate social responsibility strategy.
electronic menu
Issue Date: 6-Oct-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Мамченко Л. Упровадження електронного меню в закладах ресторанного господарства як чинник забезпечення корпоративної соціальної відповідальності / Людмила Мамченко, Карина Свідло // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 72-78.
Abstract: Мета – довести значущість використання е-меню для реалізації стратегії корпоративної соціальної відповідальності (КСВ). Мета – довести значущість використання е-меню для реалізації стратегії корпоративної соціальної відповідальності (КСВ).
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/33263
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
мамченко.pdf4.67 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.