Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33263
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мамченко, Людмила | - |
dc.contributor.author | Свідло, Карина | - |
dc.contributor.author | Mamchenko, Liudmyla | - |
dc.contributor.author | Svidlo, Karyna | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-26T11:01:31Z | - |
dc.date.available | 2022-12-26T11:01:31Z | - |
dc.date.issued | 2022-10-06 | - |
dc.identifier.citation | Мамченко Л. Упровадження електронного меню в закладах ресторанного господарства як чинник забезпечення корпоративної соціальної відповідальності / Людмила Мамченко, Карина Свідло // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 72-78. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/33263 | - |
dc.description.abstract | Мета – довести значущість використання е-меню для реалізації стратегії корпоративної соціальної відповідальності (КСВ). Мета – довести значущість використання е-меню для реалізації стратегії корпоративної соціальної відповідальності (КСВ). | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | електронне меню | uk_UA |
dc.subject | стратегія корпоративної соціальної відповідальності | uk_UA |
dc.subject | corporate social responsibility strategy. | uk_UA |
dc.subject | electronic menu | uk_UA |
dc.title | Упровадження електронного меню в закладах ресторанного господарства як чинник забезпечення корпоративної соціальної відповідальності | uk_UA |
dc.title.alternative | Introduction of electronic menu in restaurants as a factor in ensuring corporate social responsibility | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
мамченко.pdf | 4.67 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.