Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33263
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМамченко, Людмила-
dc.contributor.authorСвідло, Карина-
dc.contributor.authorMamchenko, Liudmyla-
dc.contributor.authorSvidlo, Karyna-
dc.date.accessioned2022-12-26T11:01:31Z-
dc.date.available2022-12-26T11:01:31Z-
dc.date.issued2022-10-06-
dc.identifier.citationМамченко Л. Упровадження електронного меню в закладах ресторанного господарства як чинник забезпечення корпоративної соціальної відповідальності / Людмила Мамченко, Карина Свідло // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 72-78.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/33263-
dc.description.abstractМета – довести значущість використання е-меню для реалізації стратегії корпоративної соціальної відповідальності (КСВ). Мета – довести значущість використання е-меню для реалізації стратегії корпоративної соціальної відповідальності (КСВ).uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectелектронне менюuk_UA
dc.subjectстратегія корпоративної соціальної відповідальностіuk_UA
dc.subjectcorporate social responsibility strategy.uk_UA
dc.subjectelectronic menuuk_UA
dc.titleУпровадження електронного меню в закладах ресторанного господарства як чинник забезпечення корпоративної соціальної відповідальностіuk_UA
dc.title.alternativeIntroduction of electronic menu in restaurants as a factor in ensuring corporate social responsibilityuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
мамченко.pdf4.67 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.