Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33062
Title: Покутська кухня як передумова розвитку гастрономічного туризму регіону
Other Titles: Pokut cuisine as a prerequisite for the development of gastronomic tourism in the region
Authors: Тарас, Аліна
Лояк, Лілія
Taras, Alina
Loiak, Liliia
Keywords: туризм
гастрономічний туризм
традиції
Покуття
місцева кухня
tourism
gastronomic tourism
traditions
repentance
local cuisine
Issue Date: 19-May-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Тарас А. Покутська кухня як передумова розвитку гастрономічного туризму регіону / Аліна Тарас, Лілія Лояк // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 409-412.
Series/Report no.: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Abstract: Гастрономія стала невіддільною складовою туристичної галузі й з кожним роком вплив цієї складової на розвиток туризму тільки поси- люється.Gastronomy has become an integral part of the tourism industry every year, the influence of this component on the development of tourism only increases is lying.
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/33062
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S3_130_409-412.pdf618.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.