Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33062
Title: | Покутська кухня як передумова розвитку гастрономічного туризму регіону |
Other Titles: | Pokut cuisine as a prerequisite for the development of gastronomic tourism in the region |
Authors: | Тарас, Аліна Лояк, Лілія Taras, Alina Loiak, Liliia |
Keywords: | туризм гастрономічний туризм традиції Покуття місцева кухня tourism gastronomic tourism traditions repentance local cuisine |
Issue Date: | 19-May-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Тарас А. Покутська кухня як передумова розвитку гастрономічного туризму регіону / Аліна Тарас, Лілія Лояк // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 409-412. |
Series/Report no.: | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; |
Abstract: | Гастрономія стала невіддільною складовою туристичної галузі й з кожним роком вплив цієї складової на розвиток туризму тільки поси- люється.Gastronomy has become an integral part of the tourism industry every year, the influence of this component on the development of tourism only increases is lying. |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/33062 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S3_130_409-412.pdf | 618.26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.