Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33062
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тарас, Аліна | - |
dc.contributor.author | Лояк, Лілія | - |
dc.contributor.author | Taras, Alina | - |
dc.contributor.author | Loiak, Liliia | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-17T09:42:18Z | - |
dc.date.available | 2022-10-17T09:42:18Z | - |
dc.date.issued | 2022-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Тарас А. Покутська кухня як передумова розвитку гастрономічного туризму регіону / Аліна Тарас, Лілія Лояк // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 409-412. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/33062 | - |
dc.description.abstract | Гастрономія стала невіддільною складовою туристичної галузі й з кожним роком вплив цієї складової на розвиток туризму тільки поси- люється.Gastronomy has become an integral part of the tourism industry every year, the influence of this component on the development of tourism only increases is lying. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; | - |
dc.subject | туризм | uk_UA |
dc.subject | гастрономічний туризм | uk_UA |
dc.subject | традиції | uk_UA |
dc.subject | Покуття | uk_UA |
dc.subject | місцева кухня | uk_UA |
dc.subject | tourism | uk_UA |
dc.subject | gastronomic tourism | uk_UA |
dc.subject | traditions | uk_UA |
dc.subject | repentance | uk_UA |
dc.subject | local cuisine | uk_UA |
dc.title | Покутська кухня як передумова розвитку гастрономічного туризму регіону | uk_UA |
dc.title.alternative | Pokut cuisine as a prerequisite for the development of gastronomic tourism in the region | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S3_130_409-412.pdf | 618.26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.