Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33044
Title: Гастрономічні фестивалі як чинник туристичної привабливості Львівської області
Other Titles: Gastronomic festivals as a factor of tourist attractiveness of Lviv region
Authors: Голод, Андрій
Никига, Оксана
Holod, Andriy
Nykyha, Oksana
Keywords: фестивалі
гастрономічний туризм
Львівська область
festivals
gastronomic tourism
Lviv region
Issue Date: 19-May-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Голод А. Гастрономічні фестивалі як чинник туристичної привабливості Львівської області / Андрій Голод, Оксана Никига // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів, 2022. - С. 356-358.
Series/Report no.: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Abstract: Львівська область має усі передумови для формування туристичної привабливості на основі розвитку гастрономічних фестивалів. Такі події, що відбуваються у різних районах Львівської області, забезпечують популяризацію туристичних дестинацій регіону, сприяють активному розвитку цільових туристичних поїздок. Також такі гастрономічні заходи роблять значний внесок у формування туристичного бренду Львівщини. Lviv region has all the prerequisites for the formation of tourist attractiveness based on the development of gastronomic festivals. Such events, which take place in different districts of Lviv region, provide popularization of tourist destinations in the region, promote the active development of targeted tourist trips. Also, such gastronomic events make a significant contribution to the formation of the tourist brand of Lviv region.
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/33044
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S3_112_356-358.pdf578.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.