Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33002
Title: Визначення впливу заморожування на вміст вологи у фрикадельках з протеїну з насіння конопель
Other Titles: Determination of the effect of freezing on the moisture content of hemp seed protein meatballs
Authors: Шубіна, Євгенія
Пасічний, Василь
Shubina, Yevheniia
Pasichnyi, Vasyl
Keywords: заморожування
вміст вологи
фрикадельки
freezing
moisture content
meatballs
Issue Date: 19-May-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Шубіна Є. Визначення впливу заморожування на вміст вологи у фрикадельках з протеїну з насіння конопель / Євгенія Шубіна, Василь Пасічний // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 232-234.
Series/Report no.: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Abstract: Дослідним шляхом доведено, що використання продуктів переробки насіння конопель, як наповнювача рослинного походження підвищує функціонально-технологічні показники м’ясних продуктів та покращує їх харчову та біологічну цінність. It has been proven experimentally that the use of processing products hemp seeds, as a filler of plant origin increases functional and technological indicators of meat products and improves their nutritional and biological value.
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/33002
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_71_232-234.pdf628.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.