Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33002
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шубіна, Євгенія | - |
dc.contributor.author | Пасічний, Василь | - |
dc.contributor.author | Shubina, Yevheniia | - |
dc.contributor.author | Pasichnyi, Vasyl | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-13T10:44:04Z | - |
dc.date.available | 2022-10-13T10:44:04Z | - |
dc.date.issued | 2022-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Шубіна Є. Визначення впливу заморожування на вміст вологи у фрикадельках з протеїну з насіння конопель / Євгенія Шубіна, Василь Пасічний // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 232-234. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/33002 | - |
dc.description.abstract | Дослідним шляхом доведено, що використання продуктів переробки насіння конопель, як наповнювача рослинного походження підвищує функціонально-технологічні показники м’ясних продуктів та покращує їх харчову та біологічну цінність. It has been proven experimentally that the use of processing products hemp seeds, as a filler of plant origin increases functional and technological indicators of meat products and improves their nutritional and biological value. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; | - |
dc.subject | заморожування | uk_UA |
dc.subject | вміст вологи | uk_UA |
dc.subject | фрикадельки | uk_UA |
dc.subject | freezing | uk_UA |
dc.subject | moisture content | uk_UA |
dc.subject | meatballs | uk_UA |
dc.title | Визначення впливу заморожування на вміст вологи у фрикадельках з протеїну з насіння конопель | uk_UA |
dc.title.alternative | Determination of the effect of freezing on the moisture content of hemp seed protein meatballs | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_71_232-234.pdf | 628.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.