Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33002
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШубіна, Євгенія-
dc.contributor.authorПасічний, Василь-
dc.contributor.authorShubina, Yevheniia-
dc.contributor.authorPasichnyi, Vasyl-
dc.date.accessioned2022-10-13T10:44:04Z-
dc.date.available2022-10-13T10:44:04Z-
dc.date.issued2022-05-19-
dc.identifier.citationШубіна Є. Визначення впливу заморожування на вміст вологи у фрикадельках з протеїну з насіння конопель / Євгенія Шубіна, Василь Пасічний // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 232-234.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/33002-
dc.description.abstractДослідним шляхом доведено, що використання продуктів переробки насіння конопель, як наповнювача рослинного походження підвищує функціонально-технологічні показники м’ясних продуктів та покращує їх харчову та біологічну цінність. It has been proven experimentally that the use of processing products hemp seeds, as a filler of plant origin increases functional and technological indicators of meat products and improves their nutritional and biological value.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;-
dc.subjectзаморожуванняuk_UA
dc.subjectвміст вологиuk_UA
dc.subjectфрикаделькиuk_UA
dc.subjectfreezinguk_UA
dc.subjectmoisture contentuk_UA
dc.subjectmeatballsuk_UA
dc.titleВизначення впливу заморожування на вміст вологи у фрикадельках з протеїну з насіння конопельuk_UA
dc.title.alternativeDetermination of the effect of freezing on the moisture content of hemp seed protein meatballsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_71_232-234.pdf628.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.