Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32999
Title: | Особливості виготовлення вегетаріанської кулінарної продукції |
Other Titles: | Features of the production of vegetarian culinary products |
Authors: | Чумак, Аліна Пушка, Ольга Chumak, Alina Pushka, Olha |
Keywords: | вегетаріанство веганство кулінарна продукція харчування млинці vegetarianism veganism nutrition culinary products pancakes |
Issue Date: | 19-May-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Чумак А. Особливості виготовлення вегетаріанської кулінарної продукції / Аліна Чумак, Ольга Пушка // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 222-224. |
Series/Report no.: | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; |
Abstract: | Для повноцінної життєдіяльності організму людини варто знати усі можливі заміни продуктам тварин- ного походження та розуміти як вони впливають на здоров’я.For a full life the human body should know all possible substitutes for animal products - origin and understand how they affect health. |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/32999 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_68_222-224.pdf | 588.91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.