Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32999
Title: Особливості виготовлення вегетаріанської кулінарної продукції
Other Titles: Features of the production of vegetarian culinary products
Authors: Чумак, Аліна
Пушка, Ольга
Chumak, Alina
Pushka, Olha
Keywords: вегетаріанство
веганство
кулінарна продукція
харчування
млинці
vegetarianism
veganism
nutrition
culinary products
pancakes
Issue Date: 19-May-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Чумак А. Особливості виготовлення вегетаріанської кулінарної продукції / Аліна Чумак, Ольга Пушка // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 222-224.
Series/Report no.: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Abstract: Для повноцінної життєдіяльності організму людини варто знати усі можливі заміни продуктам тварин- ного походження та розуміти як вони впливають на здоров’я.For a full life the human body should know all possible substitutes for animal products - origin and understand how they affect health.
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/32999
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_68_222-224.pdf588.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.