Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32999
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧумак, Аліна-
dc.contributor.authorПушка, Ольга-
dc.contributor.authorChumak, Alina-
dc.contributor.authorPushka, Olha-
dc.date.accessioned2022-10-13T10:06:36Z-
dc.date.available2022-10-13T10:06:36Z-
dc.date.issued2022-05-19-
dc.identifier.citationЧумак А. Особливості виготовлення вегетаріанської кулінарної продукції / Аліна Чумак, Ольга Пушка // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 222-224.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/32999-
dc.description.abstractДля повноцінної життєдіяльності організму людини варто знати усі можливі заміни продуктам тварин- ного походження та розуміти як вони впливають на здоров’я.For a full life the human body should know all possible substitutes for animal products - origin and understand how they affect health.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;-
dc.subjectвегетаріанствоuk_UA
dc.subjectвеганствоuk_UA
dc.subjectкулінарна продукціяuk_UA
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.subjectмлинціuk_UA
dc.subjectvegetarianismuk_UA
dc.subjectveganismuk_UA
dc.subjectnutritionuk_UA
dc.subjectculinary productsuk_UA
dc.subjectpancakesuk_UA
dc.titleОсобливості виготовлення вегетаріанської кулінарної продукціїuk_UA
dc.title.alternativeFeatures of the production of vegetarian culinary productsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_68_222-224.pdf588.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.