Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32999
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чумак, Аліна | - |
dc.contributor.author | Пушка, Ольга | - |
dc.contributor.author | Chumak, Alina | - |
dc.contributor.author | Pushka, Olha | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-13T10:06:36Z | - |
dc.date.available | 2022-10-13T10:06:36Z | - |
dc.date.issued | 2022-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Чумак А. Особливості виготовлення вегетаріанської кулінарної продукції / Аліна Чумак, Ольга Пушка // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 222-224. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/32999 | - |
dc.description.abstract | Для повноцінної життєдіяльності організму людини варто знати усі можливі заміни продуктам тварин- ного походження та розуміти як вони впливають на здоров’я.For a full life the human body should know all possible substitutes for animal products - origin and understand how they affect health. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; | - |
dc.subject | вегетаріанство | uk_UA |
dc.subject | веганство | uk_UA |
dc.subject | кулінарна продукція | uk_UA |
dc.subject | харчування | uk_UA |
dc.subject | млинці | uk_UA |
dc.subject | vegetarianism | uk_UA |
dc.subject | veganism | uk_UA |
dc.subject | nutrition | uk_UA |
dc.subject | culinary products | uk_UA |
dc.subject | pancakes | uk_UA |
dc.title | Особливості виготовлення вегетаріанської кулінарної продукції | uk_UA |
dc.title.alternative | Features of the production of vegetarian culinary products | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_68_222-224.pdf | 588.91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.