Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32983
Title: Розвиток готельно-ресторанного бізнесу під час воєнного стану
Other Titles: Development of the hotel and restaurant business during martial law
Authors: Нечепуренко, Кристина
Nechepurenko, Krystyna
Keywords: готельно-ресторанний бізнес
розвиток
харчові продукти
hotel and restaurant business
development
food products
Issue Date: 19-May-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Нечепуренко К. Розвиток готельно-ресторанного бізнесу під час воєнного стану / Кристина Нечепуренко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 173-175.
Series/Report no.: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Abstract: Як зазначають відомі ресторатори, воєнний стан не означає, що тре- ба зупинити всі бізнес-процеси і припинити роботу. Зупинятися точно не можна. As noted restaurateurs, martial law does not mean that the and stop all business processes and stop working. Stop for sure can not.
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/32983
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_52_173-175.pdf595 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.