Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32983
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНечепуренко, Кристина-
dc.contributor.authorNechepurenko, Krystyna-
dc.date.accessioned2022-10-13T07:11:00Z-
dc.date.available2022-10-13T07:11:00Z-
dc.date.issued2022-05-19-
dc.identifier.citationНечепуренко К. Розвиток готельно-ресторанного бізнесу під час воєнного стану / Кристина Нечепуренко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 173-175.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/32983-
dc.description.abstractЯк зазначають відомі ресторатори, воєнний стан не означає, що тре- ба зупинити всі бізнес-процеси і припинити роботу. Зупинятися точно не можна. As noted restaurateurs, martial law does not mean that the and stop all business processes and stop working. Stop for sure can not.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;-
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectрозвитокuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjecthotel and restaurant businessuk_UA
dc.subjectdevelopmentuk_UA
dc.subjectfood productsuk_UA
dc.titleРозвиток готельно-ресторанного бізнесу під час воєнного стануuk_UA
dc.title.alternativeDevelopment of the hotel and restaurant business during martial lawuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_52_173-175.pdf595 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.