Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32983
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нечепуренко, Кристина | - |
dc.contributor.author | Nechepurenko, Krystyna | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-13T07:11:00Z | - |
dc.date.available | 2022-10-13T07:11:00Z | - |
dc.date.issued | 2022-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Нечепуренко К. Розвиток готельно-ресторанного бізнесу під час воєнного стану / Кристина Нечепуренко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 173-175. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/32983 | - |
dc.description.abstract | Як зазначають відомі ресторатори, воєнний стан не означає, що тре- ба зупинити всі бізнес-процеси і припинити роботу. Зупинятися точно не можна. As noted restaurateurs, martial law does not mean that the and stop all business processes and stop working. Stop for sure can not. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; | - |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | розвиток | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
dc.subject | hotel and restaurant business | uk_UA |
dc.subject | development | uk_UA |
dc.subject | food products | uk_UA |
dc.title | Розвиток готельно-ресторанного бізнесу під час воєнного стану | uk_UA |
dc.title.alternative | Development of the hotel and restaurant business during martial law | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_52_173-175.pdf | 595 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.