Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32964
Title: | Формування сучасних тенденцій вегетаріанського харчування у ресторанному господарстві |
Other Titles: | The formation of modern trends in vegetarian food in the restaurant business |
Authors: | Красько, Дарина Маслійчук, Ольга Krasko, Daryna Masliichuk, Olha |
Keywords: | вегетаріанство рослинне молоко горіхове молоко десерти напої vegetarianism plant milk nut milk desserts drinks |
Issue Date: | 19-May-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Красько Д. Формування сучасних тенденцій вегетаріанського харчування у ресторанному господарстві / Дарина Красько, Ольга Маслійчук // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 118-120. |
Series/Report no.: | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; |
Abstract: | Аналіз асортименту та стану виробництва «рос- линного молока» в Україні та світі, свідчить про перспективність та доцільність розробки нових рецептур кулінарної продукції та десертів на їх основі.Analysis of the range and state of production of "Ros- of milk" in Ukraine and the world, shows the prospects and feasibility of developing new recipes for culinary products and desserts on their basis. |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/32964 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_33_118-120.pdf | 596.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.