Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32964
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Красько, Дарина | - |
dc.contributor.author | Маслійчук, Ольга | - |
dc.contributor.author | Krasko, Daryna | - |
dc.contributor.author | Masliichuk, Olha | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-12T09:21:28Z | - |
dc.date.available | 2022-10-12T09:21:28Z | - |
dc.date.issued | 2022-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Красько Д. Формування сучасних тенденцій вегетаріанського харчування у ресторанному господарстві / Дарина Красько, Ольга Маслійчук // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 118-120. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/32964 | - |
dc.description.abstract | Аналіз асортименту та стану виробництва «рос- линного молока» в Україні та світі, свідчить про перспективність та доцільність розробки нових рецептур кулінарної продукції та десертів на їх основі.Analysis of the range and state of production of "Ros- of milk" in Ukraine and the world, shows the prospects and feasibility of developing new recipes for culinary products and desserts on their basis. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; | - |
dc.subject | вегетаріанство | uk_UA |
dc.subject | рослинне молоко | uk_UA |
dc.subject | горіхове молоко | uk_UA |
dc.subject | десерти | uk_UA |
dc.subject | напої | uk_UA |
dc.subject | vegetarianism | uk_UA |
dc.subject | plant milk | uk_UA |
dc.subject | nut milk | uk_UA |
dc.subject | desserts | uk_UA |
dc.subject | drinks | uk_UA |
dc.title | Формування сучасних тенденцій вегетаріанського харчування у ресторанному господарстві | uk_UA |
dc.title.alternative | The formation of modern trends in vegetarian food in the restaurant business | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_33_118-120.pdf | 596.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.