Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32964
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКрасько, Дарина-
dc.contributor.authorМаслійчук, Ольга-
dc.contributor.authorKrasko, Daryna-
dc.contributor.authorMasliichuk, Olha-
dc.date.accessioned2022-10-12T09:21:28Z-
dc.date.available2022-10-12T09:21:28Z-
dc.date.issued2022-05-19-
dc.identifier.citationКрасько Д. Формування сучасних тенденцій вегетаріанського харчування у ресторанному господарстві / Дарина Красько, Ольга Маслійчук // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 118-120.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/32964-
dc.description.abstractАналіз асортименту та стану виробництва «рос- линного молока» в Україні та світі, свідчить про перспективність та доцільність розробки нових рецептур кулінарної продукції та десертів на їх основі.Analysis of the range and state of production of "Ros- of milk" in Ukraine and the world, shows the prospects and feasibility of developing new recipes for culinary products and desserts on their basis.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;-
dc.subjectвегетаріанствоuk_UA
dc.subjectрослинне молокоuk_UA
dc.subjectгоріхове молокоuk_UA
dc.subjectдесертиuk_UA
dc.subjectнапоїuk_UA
dc.subjectvegetarianismuk_UA
dc.subjectplant milkuk_UA
dc.subjectnut milkuk_UA
dc.subjectdessertsuk_UA
dc.subjectdrinksuk_UA
dc.titleФормування сучасних тенденцій вегетаріанського харчування у ресторанному господарствіuk_UA
dc.title.alternativeThe formation of modern trends in vegetarian food in the restaurant businessuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_33_118-120.pdf596.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.