Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32961
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Косінова, Ярина | - |
dc.contributor.author | Іжевська, Орися | - |
dc.contributor.author | Kosinova, Yaryna | - |
dc.contributor.author | Izhevska, Orysya | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-12T08:55:46Z | - |
dc.date.available | 2022-10-12T08:55:46Z | - |
dc.date.issued | 2022-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Косінова Я. Вплив куркуми та шроту кунжуту на якість млинців / Ярина Косінова, Орися Іжевська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів, 2022. - С. 110-111. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/32961 | - |
dc.description.abstract | Впровадження у виробництво млинців, з додаванням куркуми дозволить розширити асортимент оздоровчих продуктів у закладах ресторанного господарства, покращити задоволення попиту на ці продукти. Introduction to the production of pancakes, with the addition of turmeric will expand the range of health products in restaurants, improve demand for these products. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; | - |
dc.subject | млинці | uk_UA |
dc.subject | куркума | uk_UA |
dc.subject | харчові волокна | uk_UA |
dc.subject | pancakes | uk_UA |
dc.subject | turmeric | uk_UA |
dc.subject | dietary fiber | uk_UA |
dc.title | Вплив куркуми та шроту кунжуту на якість млинців | uk_UA |
dc.title.alternative | Influence of turmeric and sesame meal on the quality of pancakes | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_30_110-111.pdf | 588.06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.