Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32961
Title: | Вплив куркуми та шроту кунжуту на якість млинців |
Other Titles: | Influence of turmeric and sesame meal on the quality of pancakes |
Authors: | Косінова, Ярина Іжевська, Орися Kosinova, Yaryna Izhevska, Orysya |
Keywords: | млинці куркума харчові волокна pancakes turmeric dietary fiber |
Issue Date: | 19-May-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Косінова Я. Вплив куркуми та шроту кунжуту на якість млинців / Ярина Косінова, Орися Іжевська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів, 2022. - С. 110-111. |
Series/Report no.: | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; |
Abstract: | Впровадження у виробництво млинців, з додаванням куркуми дозволить розширити асортимент оздоровчих продуктів у закладах ресторанного господарства, покращити задоволення попиту на ці продукти. Introduction to the production of pancakes, with the addition of turmeric will expand the range of health products in restaurants, improve demand for these products. |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/32961 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_30_110-111.pdf | 588.06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.