Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32959
Title: Інноваційні способи зберігання сировини у закладах ресторанного господарства
Other Titles: Innovative ways of storing raw materials in restaurants
Authors: Корнієнко, Катерина
Дулька, Ольга
Korniienko, Kateryna
Dulka, Olha
Keywords: інновація
якість
збереження
харчові продукти
innovation
quality
conservation
food products
Issue Date: 19-May-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Корнієнко К. Інноваційні способи зберігання сировини у закладах ресторанного господарства / Катерина Корнієнко, Ольга Дулька // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 103-105.
Series/Report no.: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Abstract: Метою роботи є вибір ефективного способу зберігання сировини для забезпечення стабільної якості харчової продукції.The purpose of the work is to choose an effective way of storing raw materials to ensure stable quality of food products.
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/32959
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_28_103-105.pdf608.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.