Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32959
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корнієнко, Катерина | - |
dc.contributor.author | Дулька, Ольга | - |
dc.contributor.author | Korniienko, Kateryna | - |
dc.contributor.author | Dulka, Olha | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-12T08:40:23Z | - |
dc.date.available | 2022-10-12T08:40:23Z | - |
dc.date.issued | 2022-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Корнієнко К. Інноваційні способи зберігання сировини у закладах ресторанного господарства / Катерина Корнієнко, Ольга Дулька // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 103-105. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/32959 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є вибір ефективного способу зберігання сировини для забезпечення стабільної якості харчової продукції.The purpose of the work is to choose an effective way of storing raw materials to ensure stable quality of food products. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; | - |
dc.subject | інновація | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | збереження | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
dc.subject | innovation | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.subject | conservation | uk_UA |
dc.subject | food products | uk_UA |
dc.title | Інноваційні способи зберігання сировини у закладах ресторанного господарства | uk_UA |
dc.title.alternative | Innovative ways of storing raw materials in restaurants | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_28_103-105.pdf | 608.65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.