Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32959
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКорнієнко, Катерина-
dc.contributor.authorДулька, Ольга-
dc.contributor.authorKorniienko, Kateryna-
dc.contributor.authorDulka, Olha-
dc.date.accessioned2022-10-12T08:40:23Z-
dc.date.available2022-10-12T08:40:23Z-
dc.date.issued2022-05-19-
dc.identifier.citationКорнієнко К. Інноваційні способи зберігання сировини у закладах ресторанного господарства / Катерина Корнієнко, Ольга Дулька // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 103-105.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/32959-
dc.description.abstractМетою роботи є вибір ефективного способу зберігання сировини для забезпечення стабільної якості харчової продукції.The purpose of the work is to choose an effective way of storing raw materials to ensure stable quality of food products.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;-
dc.subjectінноваціяuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectзбереженняuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectinnovationuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectconservationuk_UA
dc.subjectfood productsuk_UA
dc.titleІнноваційні способи зберігання сировини у закладах ресторанного господарстваuk_UA
dc.title.alternativeInnovative ways of storing raw materials in restaurantsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_28_103-105.pdf608.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.