Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32958
Title: Сучасні тренди удосконалення асортиментної політики ресторану
Other Titles: Modern trends in improving the assortment policy of the restaurant
Authors: Коповська, Анжеліка
Кирпіченкова, Оксана
Kopovska, Anzhelika
Kyrpichenkova, Oksana
Keywords: плоди бузини чорної
квіти бузини
ресторан
меню
black elderberry fruits
elderflowers
restaurant
menu
Issue Date: 19-May-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Коповська А. Сучасні тренди удосконалення асортиментної політики ресторану / Анжеліка Коповська, Оксана Кирпіченкова // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 101-102.
Series/Report no.: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Abstract: Використання дикорослих рослин, зокрема бузини чорної дає можливість розширення асортименту страв, наведених в меню закладу ресторанного господарства, оригінальними стравами, які до того ж мають позитивний вплив на здоров’я людини. Це дасть можливість ресторану готелю вирізнятися серед конкурентів і здобу- вати прихильність нових гостей.The use of wild plants, in particular elder black makes it possible to expand the range of dishes listed in the restaurant menu, with original dishes, which also have a positive effect on human health. It will give the opportunity of the hotel restaurant to stand out among competitors and gain win the favor of new guests.
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/32958
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_27_101-102.pdf584.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.