Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32958
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКоповська, Анжеліка-
dc.contributor.authorКирпіченкова, Оксана-
dc.contributor.authorKopovska, Anzhelika-
dc.contributor.authorKyrpichenkova, Oksana-
dc.date.accessioned2022-10-12T08:31:41Z-
dc.date.available2022-10-12T08:31:41Z-
dc.date.issued2022-05-19-
dc.identifier.citationКоповська А. Сучасні тренди удосконалення асортиментної політики ресторану / Анжеліка Коповська, Оксана Кирпіченкова // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 101-102.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/32958-
dc.description.abstractВикористання дикорослих рослин, зокрема бузини чорної дає можливість розширення асортименту страв, наведених в меню закладу ресторанного господарства, оригінальними стравами, які до того ж мають позитивний вплив на здоров’я людини. Це дасть можливість ресторану готелю вирізнятися серед конкурентів і здобу- вати прихильність нових гостей.The use of wild plants, in particular elder black makes it possible to expand the range of dishes listed in the restaurant menu, with original dishes, which also have a positive effect on human health. It will give the opportunity of the hotel restaurant to stand out among competitors and gain win the favor of new guests.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;-
dc.subjectплоди бузини чорноїuk_UA
dc.subjectквіти бузиниuk_UA
dc.subjectресторанuk_UA
dc.subjectменюuk_UA
dc.subjectblack elderberry fruitsuk_UA
dc.subjectelderflowersuk_UA
dc.subjectrestaurantuk_UA
dc.subjectmenuuk_UA
dc.titleСучасні тренди удосконалення асортиментної політики ресторануuk_UA
dc.title.alternativeModern trends in improving the assortment policy of the restaurantuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_27_101-102.pdf584.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.