Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32956
Title: Обслуговування під час бенкету
Other Titles: Service during the banquet
Authors: Келембет, Артур
Каптюх, Тетяна
Kelembet, Artur
Kaptiukh, Tetiana
Keywords: ресторан
бенкет
офіціант
обслуговування
restaurant
banquet
waiter
service
Issue Date: 19-May-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Келембет А. Обслуговування під час бенкету / Артур Келембет, Тетяна Каптюх // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 96-97.
Abstract: Ресторан – це особливий тип підприємства, де організація вироб- ництва широкого асортименту кулінарної продукції складного приго- тування поєднуються з організацією високого рівня обслуговування відвідувачів у торгових залах ресторану. A restaurant is a special type of enterprise where the production organization production of a wide range of culinary products of complex delicacy services are combined with the organization of a high level of service visitors in the sales halls of the restaurant.
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/32956
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_25_96-97.pdf595.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.