Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32956
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Келембет, Артур | - |
dc.contributor.author | Каптюх, Тетяна | - |
dc.contributor.author | Kelembet, Artur | - |
dc.contributor.author | Kaptiukh, Tetiana | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-12T08:13:33Z | - |
dc.date.available | 2022-10-12T08:13:33Z | - |
dc.date.issued | 2022-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Келембет А. Обслуговування під час бенкету / Артур Келембет, Тетяна Каптюх // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 96-97. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/32956 | - |
dc.description.abstract | Ресторан – це особливий тип підприємства, де організація вироб- ництва широкого асортименту кулінарної продукції складного приго- тування поєднуються з організацією високого рівня обслуговування відвідувачів у торгових залах ресторану. A restaurant is a special type of enterprise where the production organization production of a wide range of culinary products of complex delicacy services are combined with the organization of a high level of service visitors in the sales halls of the restaurant. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | ресторан | uk_UA |
dc.subject | бенкет | uk_UA |
dc.subject | офіціант | uk_UA |
dc.subject | обслуговування | uk_UA |
dc.subject | restaurant | uk_UA |
dc.subject | banquet | uk_UA |
dc.subject | waiter | uk_UA |
dc.subject | service | uk_UA |
dc.title | Обслуговування під час бенкету | uk_UA |
dc.title.alternative | Service during the banquet | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_25_96-97.pdf | 595.65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.