Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32956
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКелембет, Артур-
dc.contributor.authorКаптюх, Тетяна-
dc.contributor.authorKelembet, Artur-
dc.contributor.authorKaptiukh, Tetiana-
dc.date.accessioned2022-10-12T08:13:33Z-
dc.date.available2022-10-12T08:13:33Z-
dc.date.issued2022-05-19-
dc.identifier.citationКелембет А. Обслуговування під час бенкету / Артур Келембет, Тетяна Каптюх // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 96-97.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/32956-
dc.description.abstractРесторан – це особливий тип підприємства, де організація вироб- ництва широкого асортименту кулінарної продукції складного приго- тування поєднуються з організацією високого рівня обслуговування відвідувачів у торгових залах ресторану. A restaurant is a special type of enterprise where the production organization production of a wide range of culinary products of complex delicacy services are combined with the organization of a high level of service visitors in the sales halls of the restaurant.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectресторанuk_UA
dc.subjectбенкетuk_UA
dc.subjectофіціантuk_UA
dc.subjectобслуговуванняuk_UA
dc.subjectrestaurantuk_UA
dc.subjectbanquetuk_UA
dc.subjectwaiteruk_UA
dc.subjectserviceuk_UA
dc.titleОбслуговування під час бенкетуuk_UA
dc.title.alternativeService during the banquetuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_25_96-97.pdf595.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.