Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32951
Title: Особливості гастрономічної акультурації тимчасово переміщених громадян України
Other Titles: Peculiarities of gastronomic acculturation of temporarily displaced citizens of Ukraine
Authors: Жукова, Валентина
Тарасенко, Віра
Ангеловська, Алла
Zhukova, Valentyna
Tarasenko, Vira
Anhelovska, Alla
Keywords: акультурація
національна кухня
міграція
біженці
acculturation
national cuisine
migration
refugees
Issue Date: 19-May-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Жукова В. Особливості гастрономічної акультурації тимчасово переміщених громадян України / Валентина Жукова, Віра Тарасенко, Алла Ангеловська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 86-88.
Series/Report no.: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Abstract: Таким чином, знайомство тимчасово переміщених громадян України з кухнями різних народів і етносів є атрактивним інструментом, який необхідно використовувати для зацікавлення і покращення психологіч- ного стану мігрантів шляхом гастрономічної рефлексії.Thus, acquaintance of temporarily displaced citizens of Ukraine with cuisines of different peoples and ethnicities is an attractive tool which must be used to interest and improve psychological situation of migrants through gastronomic reflection.
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/32951
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_22_86-88.pdf591.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.