Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32948
Title: | Інноваційні технології холодних страв і закусок підвищеної біологічної цінності |
Authors: | Дигдалович, Марія Петришин, Наталія Dyhdalovych, Mariia Petryshyn, Nataliia |
Keywords: | пророщене зерно біологічна цінність макро мікронутрієнти sprouted grain biological value macro-micronutrients |
Issue Date: | 19-May-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Дигдалович М. Інноваційні технології холодних страв і закусок підвищеної біологічної цінності / Марія Дигдалович, Наталія Петришин // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 77-79. |
Series/Report no.: | "Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика"; |
Abstract: | Основна мета і завдання поставленої теми: розробка нових рецептур салатів підвищеної біологічної цінності з використанням пророщеного зерна пшениці. The main goal and task of the given topic: development of new recipes for salads of increased biological value using germinated wheat grain. |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/32948 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_19_77-79.pdf | 587.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.