Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32948
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дигдалович, Марія | - |
dc.contributor.author | Петришин, Наталія | - |
dc.contributor.author | Dyhdalovych, Mariia | - |
dc.contributor.author | Petryshyn, Nataliia | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-11T15:07:05Z | - |
dc.date.available | 2022-10-11T15:07:05Z | - |
dc.date.issued | 2022-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Дигдалович М. Інноваційні технології холодних страв і закусок підвищеної біологічної цінності / Марія Дигдалович, Наталія Петришин // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 77-79. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/32948 | - |
dc.description.abstract | Основна мета і завдання поставленої теми: розробка нових рецептур салатів підвищеної біологічної цінності з використанням пророщеного зерна пшениці. The main goal and task of the given topic: development of new recipes for salads of increased biological value using germinated wheat grain. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | "Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика"; | - |
dc.subject | пророщене зерно | uk_UA |
dc.subject | біологічна цінність | uk_UA |
dc.subject | макро мікронутрієнти | uk_UA |
dc.subject | sprouted grain | uk_UA |
dc.subject | biological value | uk_UA |
dc.subject | macro-micronutrients | uk_UA |
dc.title | Інноваційні технології холодних страв і закусок підвищеної біологічної цінності | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_19_77-79.pdf | 587.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.