Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32948
Title: Інноваційні технології холодних страв і закусок підвищеної біологічної цінності
Authors: Дигдалович, Марія
Петришин, Наталія
Dyhdalovych, Mariia
Petryshyn, Nataliia
Keywords: пророщене зерно
біологічна цінність
макро мікронутрієнти
sprouted grain
biological value
macro-micronutrients
Issue Date: 19-May-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Дигдалович М. Інноваційні технології холодних страв і закусок підвищеної біологічної цінності / Марія Дигдалович, Наталія Петришин // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 77-79.
Series/Report no.: "Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика";
Abstract: Основна мета і завдання поставленої теми: розробка нових рецептур салатів підвищеної біологічної цінності з використанням пророщеного зерна пшениці. The main goal and task of the given topic: development of new recipes for salads of increased biological value using germinated wheat grain.
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/32948
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_19_77-79.pdf587.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.