Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32945
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Давидова, Оксана | - |
dc.contributor.author | Davydova, Oksana | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-11T14:37:12Z | - |
dc.date.available | 2022-10-11T14:37:12Z | - |
dc.date.issued | 2022-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Давидова О.Актуальні аспекти формування ефективного складу персоналу підприємства готельно-ресторанного бізнесу / Оксана Давидова // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 68-70. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/32945 | - |
dc.description.abstract | Головним здобутком готелю є сформований кваліфікований та професійний штат співробітників, який дозволить підприємству бути завжди попереду. The main achievement of the hotel is the formed qualified and professional staff, which will allow the company to always be ahead. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | "Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика"; | - |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | підприпідприємство | uk_UA |
dc.subject | персонал | uk_UA |
dc.subject | управління | uk_UA |
dc.subject | розвиток | uk_UA |
dc.subject | hotel and restaurant business | uk_UA |
dc.subject | enterprise | uk_UA |
dc.subject | personnel | uk_UA |
dc.subject | management | uk_UA |
dc.subject | developed | uk_UA |
dc.title | Актуальні аспекти формування ефективного складу персоналу підприємства готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_16_68-70.pdf | 578.06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.