Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32945
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДавидова, Оксана-
dc.contributor.authorDavydova, Oksana-
dc.date.accessioned2022-10-11T14:37:12Z-
dc.date.available2022-10-11T14:37:12Z-
dc.date.issued2022-05-19-
dc.identifier.citationДавидова О.Актуальні аспекти формування ефективного складу персоналу підприємства готельно-ресторанного бізнесу / Оксана Давидова // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 68-70.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/32945-
dc.description.abstractГоловним здобутком готелю є сформований кваліфікований та професійний штат співробітників, який дозволить підприємству бути завжди попереду. The main achievement of the hotel is the formed qualified and professional staff, which will allow the company to always be ahead.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseries"Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика";-
dc.subjectготельно-­ресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectпідприпідприємствоuk_UA
dc.subjectперсоналuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectрозвитокuk_UA
dc.subjecthotel and restaurant businessuk_UA
dc.subjectenterpriseuk_UA
dc.subjectpersonneluk_UA
dc.subjectmanagementuk_UA
dc.subjectdevelopeduk_UA
dc.titleАктуальні аспекти формування ефективного складу персоналу підприємства готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_16_68-70.pdf578.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.